RBT Paramaribo houdt twee jeugdige roofverdachten aan

De politie van het Bureau Nieuwe Haven (BNH) kreeg in de ochtend van dinsdag 22 december de melding van een beroving aan de Walabastraat. De rovers hebben bij de beroving de dagopbrengst,  mobiele telefoons van de slachtoffers en een onbekend aantal digicel belkaarten buit gemaakt.

De winkelier liep een barstwond op aan het hoofd. De wetsdienaren die de plek aandeden voor onderzoek konden via camerabeelden zien hoe de beroving heeft plaatsgevonden. Op de beelden is te zien hoe de verdachten met een kapotte fles de winkelier hebben verwond. De fles  is in de winkel weggenomen en gebroken door de criminelen om zodoende hun daad te plegen.

De daders verlieten de plek voor de komst van de politie. Een uur later werd door een oplettende burger aan de Centrale Meldkamer (CMK) doorgegeven dat er een voertuig met bloedsporen was gesignaleerd aan de Bolletriestraat. Het RBT reageerde op het  gelanceerde bericht van CMK. De 18-jarige Arcenio K. en de 19-jarige Roёl K. zijn aangehouden en overgedragen aan BNH. Het voertuig is hangende het onderzoek in beslag genomen.  

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn Arcenio en Roёl ingesloten.

Het slachtoffer is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis en is na medische behandeling heengezonden. 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.