RBT Paramaribo houdt minderjarige verdachte aan

Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft na uitgewerkte informatie, op maandag 11 februari de 17-jarige J. V. in een hotel te Paramaribo- Noord aangehouden.

Hij werd kort na zijn aanhouding overgedragen aan de politie van het bureau Geyersvlijt die belast is met het verder onderzoek. J.V. die werkzaam is bij een carwash te  Paramaribo-Noord, wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal  van een grote som geld uit een voertuig. Dat voertuig  naar zijn werkplek  gebracht voor een schoonmaakbeurt.

De benadeelde  deed op maandag 04 februari aangifte op het politie bureau Geyersvlijt. J.V.  heeft bij de politie verklaart dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan diefstal van het geldbedrag uit het voertuig. Met een deel van het gestolen geld schafte hij een voertuig aan. Voorts dat hij  als bestuurder van dat voertuig ook een aanrijding heeft veroorzaakt.

Tijdens het politioneel onderzoek constateerden de wetsdienaren de zichtbare schade aan het voertuig van J.V. Het voertuig is in beslaggenomen. J.V. verklaarde verder dat hij de buit met anderen verdeelt heeft. Er wordt gewerkt aan de opsporing en aanhouding van die personen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is  J.V. door de politie in verzekering gesteld. Hij is in het jeugdcellenhuis opgesloten. Dit cellenhuis is verbonden aan het Opa  Doeli Doorgaanscentrum.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.