RBT Paramaribo houdt drugsverdachte aan

Milton A. is op woensdag 21 oktober met drugs in zijn bezit aangehouden door het Regio Bijstand Team van Paramaribo (RBT). Milton bevond zich op de hoek van de Hoge- en de Hofstraat alwaar de politie vaker invallen pleegt en verdachten met drugs aanhoudt.

Toen de politie de hoek naderde, zagen de wetsdienaren hoe Milton de drugs aan een koper gaf. De politie ging over tot de aanhouding van Milton. Aan zijn lichaam werden een hoeveelheid marihuana en hasj aangetroffen.

Terwijl hij met de wetsdienaren naar de prowagen liep, liet hij enkele rose tabletten vallen. De tabletten werden opgeraapt en in beslag genomen.  De verdachte werd met de drugs overgedragen aan de politie van het Bureau Nieuwe Haven.

Tijdens het verhoor heeft Milton verklaard dat hij de marihuana, hasj en  XTC tabletten voor eigen gebruik bij zich had. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.