RBT Paramaribo en recherche Paramaribo stuiten op mogelijke georganiseerde criminele bende; verdachten aangehouden

De recherche van Paramaribo heeft een zaak in onderzoek, waarbij begin september iemand beroofd is geworden op de openbare weg te Charlesburg. Het slachtoffer is daarbij mishandeld en onder bedreiging van een jachtgeweer met ingekorte loop en vuistvuurwapens beroofd van zijn rijbewijs, rijtoestemming en andere belangrijke documenten, een IPhone 6 en IPhone 7 en een geldsbedrag in U$. De hoofd verdachte en het voertuig waarin hij zich verplaatste zijn positief door de benadeelde herkend.

Na de aangifte en bekomen informatie is de recherche van Paramaribo in samenwerking met het Regio Bijstand Team Paramaribo overgegaan tot de aanhoudingen. Bij de aanhoudingen stuitten de wetsdienaren op een aantal vuurwapens en vuurwapen gerelateerde attributen, maskers, een ongebruikelijke hoeveelheid munitie en patronenhouders voor zware militaire wapens. Allen zijn in beslag genomen.

De verdachten zijn ter voorgeleding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de verdachten achter slot en grendel geplaatst.

Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.