RBT Midden houdt Gregory aan die op de opsporingslijst is geplaatst

Gregory Z. (35) is op dinsdag 27 juni aangehouden door de leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo. Gregory wordt ervan verdacht mensen uit de samenleving te hebben opgelicht.
De verdachte benaderde behoeftigen met de mededeling dat hij een samenwerking is aangegaan met de districtscommissaris van Para voor wat betreft het toewijzen vangronden. Hierdoor zou hij ervoor kunnen zorgen dat zij in aanmerking kwamen.
De benadeelden (aanvragers) moesten SRD. 1000 per persoon betalen waarna zij niets meer te horen kregen van de grondregelaar.
Een groot deel van deze benadeelden hebben aangiften gedaan tegen Gregory. Op dinsdag 27 juni is de verdachte aan het Kerkplein aangehouden door het RBTM en overgedragen aan de recherche van regio Midden die de zaak in onderzoek heeft. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de grondregelaar ingesloten.
Een ieder die nog geen aangifte heeft gedaan doch benadeeld is geworden door de verdachte worden opgeroepen door de recherche van regio midden, gevestigd in het gebouw van het politiebureau De Nieuwe Grond om alsnog aangifte te doen.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.