Rattankoemar belandt in goot en blaast meer dan driemaal toegestane alcoholpromillage; rijbewijs ingevorderd

De politie van het ressort Livorno heeft in de avond van zondag 28 april het rijbewijs van de 42-jarige autobestuurder Rattankoemar O. ingevorderd.

De wetsdienaren deden na de melding dat een auto in de langs de weg lopende trens aan de Pandit Paltan Tewarieweg was beland, de locatie aan voor onderzoek. Ter plaatse werd Rattankoemar, die met de schrik vrijkwam, aangetroffen. Hij bleek diep in het glaasje te hebben gekeken. Hij moet door tot nog toe onbekende redenen de controle over de besturing van het voertuig hebben verloren. De auto heeft materiële schade aan de voorzijde.

Rattankoemar werd ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau, waar hij aan een blaastest werd onderworpen. Hij blies 980 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht. Het toegestane alcoholpromillage is 220 microgram.

Na zijn ontnuchtering, is hij heengezonden. Het dossier ter zake is voor verdere afhandeling opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.