RAPP training afgesloten

De training :”Resistance and Prevention Program (RAPP) oftewel “Weerstand en Preventie Programma(WEPP) die door de Pan American Development Fund (PADF) en het Korps Politie Suriname is gehouden, is op woensdag 5 augustus afgesloten middels certificaat uitreiking aan de deelnemers.

Het trainingsprogramma was bestemd voor ambtenaren en niet gouvernementele organisaties. De training was gefocust op sociale criminaliteitspreventie onder de jongeren als risicogroep. Tijdens de training is aandacht besteed aan de diverse strategieën om criminaliteit aan te pakken.   Deze training adresseert tevens burgerveiligheid vanuit een preventieve perceptie en de uitwisseling omtrent buurtmanagement en capaciteitsversterking van buurten.

26 personen hebben deelgenomen aan deze training onder wie politieambtenaren, ambtenaren van het Openbaar Ministerie, het ministerie van Sportzaken, het ministerie van Justitie en Politie, het ministerie van Onderwijs en een lid van een ngo.

Deze training maakt deel uit van een regionale inspanning die zich richt op Suriname, de Bahama’s en Trinidad en Tobago en wordt gefinancierd door de US State Department in het kader van het Caribean Security Initiative (CBSI).

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.