Raoel D. is ter zake diefstal aangehouden door RBTP

De 34-jarige voortvluchtige verdachte Raoel D. is op woensdag 18 maart te Goede Verwachting, door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP), opgespoord en aangehouden. Raoel werd hierna overgedragen aan de collega’s van Recherche Oost.

Een industrieel deed op maandag 20 januari aangifte van diefstal van een grote som geld op het politiebureau Meerzorg. Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat de benadeelde op de bewuste dag vermoedelijk door Raoel en zijn kompanen in de auto achtervolgd is geworden vanuit een goud opkoopbedrijf te Paramaribo tot bij een Metaalbedrijf te Meerzorg.

De benadeelde stapte uit en liet zijn auto met open portieren op het terrein van het metaalbedrijf achter. De verdachte Raoel en zijn kompanen zagen hun kans toen schoon om het groot geldbedrag in Surinaamse dollar en vreemde valuta uit de auto van de industrieel weg te nemen. Dank zij onder andere “safe city” camerabeelden is de politie op het spoor gekomen van Raoel.

In verband met het onderzoek heeft de politie twee auto’s in beslag genomen. Raoel is door de politie achter slot en grendel gezet na overleg met het Openbaar Ministerie. Er wordt aan de opsporing en aanhouding van zijn kompanen gewerkt.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.