Ramon ingesloten voor zware mishandeling met letsel

De 18 jarige Ramon W. is in de vroege ochtend van zaterdag 26 november door de politie van Keizerstraat aangehouden voor zware mishandeling.

Een dozijn jonge mannen liep gezellig aan de Waterkant. Een trio kwam van tegengestelde richting aanlopen. Een van de drie heren kwam met het lichaam van één uit het dozijn in contact. Er ontstond toen een woordenwisseling.

Ramon behorende tot het dozijn haalde een scherp voorwerp tevoorschijn en ging de jongeman uit het trio daarmee te lijf. Hij bracht hem een steekverwonding toe aan zijn rechterborst. Bij de komst van de politie had Ramon de plek reeds verlaten. Het slachtoffer is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, waar er operatief is ingegrepen. Zijn situatie is stabiel.

Ramon is kort na het gebeuren opgespoord en aangehouden. Het scherp voorwerp is nog niet achterhaald. De steek grage jongeman werd voorgeleid en na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.