Rakeshkoemar aangehouden voor vernieling

De 48-jarige Rakeshkoemar is op woensdag 18 maart aangehouden door de politie van het bureau Flora. De man wordt ervan verdacht vernielingen te hebben aangebracht aan het voertuig van een man.

Op boven vermelde datum kwam de aangever laat in de avond thuis aan. Bij die gelegenehdi merkte hij op dat iemand zich dichtbij de voertuigen van zijn mede huisgenoten bevond en verdacht rond zich heen keek. Die voertuigen stonden langs de openbare weg geparkeerd. Aangezien twee weken eerder was ingebroken in een van de voertuigen ging de aangever poolshoogte nemen.

De verdachte persoon, in deze Raskeshkoemar, koos het hazenpad bij het zien van de aangever. Die reed Rakeshkoemar achterna. Rakeshkoemar raapte toen een paar stenen op en gooide die naar het voertuig van de benadeelde. Daarbij is de voorruit en een zijspiegel van het voertuig kapot gegaan.

Rakeshkoemar is ter zake vernieling door de politie aangehouden en opgesloten. Dit na afstemming met het Openbaar Ministerie. De politie zal ook nagaan of Rakehshkoemar meer af weet van de auto inbraak.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.