Twee panden afgebrand aan de Zwartenhovenbrugstraat

Twee leegstaande panden zijn vanmorgen, maandag 1 juli, afgebrand aan de Zwartenhovenbrugstraat. De brand begon omstreeks half elf in pand nummer 127.  Op de benedenverdieping van dit gebouw bevond zich een kledingzaak, die al enige tijd gesloten is. Het belendend pand, zijnde pand nummer 129, is ook door vuur verteert. Dit pand was een leegstaande woonhuis.

Beide gebouwen bestonden uit een beneden- en bovenverdieping en waren uit hout opgetrokken. Volgens bekomen informaties hielden zwervers zich op in de gebouwen. De brandweer was snel ter plaatse. Door kordaat optreden hebben de brandweerlieden  erger kunnen voorkomen, omdat het vuur zich reeds uitgebreid had naar het dak van pand nummer 131. De brandweer was ongeveer een uur bezig met het blussen van het vuur. EBS medewerkers waren ook ter plaatse en zij hebben ervoor gezorgd dat de stroomtoevoer waar nodig tijdelijk werd uitgeschakeld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.