PVV wint van Inter Milan

PVV heeft vanmiddag met twee tegen nul gewonnen van de voetbal vereniging Inter Milan. Inter Milan is aangesloten bij de Kwatta Sport Bond. De 2-0 voorsprong was al een feit in de eerste helft van de wedstrijd. Beide doelpunten staan op naam van de speler Pakoen. In de tweede helft heeft PVV nog een aantal scoringskansen gehad maar die zijn niet benut. In de tweede helft kreeg Inter Milan een strafschop toegekend nadat een speler van Milan onderuit werd gehaald in het strafschop gebied van PVV. De penalty werd goed genomen. De bal werd namelijk vlak boven de grond in de uiterste linkerhoek van het doel getrapt. Doelman Lionel Weekers  wilde zijn doel schoon houden en nam een prachtige snoekduik naar de bal. Hij nagelde de bal voor zich op de grond voordat die de doellijn kon passeren. Zodoende eindigde deze wedstrijd met 2 tegen 0 in het voordeel van PVV.

Volgende week zaterdag speelt PVV tegen  De Ster in het distrikt Nickerie. Bij winst komt PVV dichterbij haar doel namelijk promotie naar de eerste klasse van de SVB. Aan alle ambtenaren, verbonden aan het KPS,  doen wij een beroep onze jongens te komen ondersteunen in het byzonder de collega’s werkzaam in Nickerie,Wageningen en Coronie. Onze spelers hebben de 12e man op de tribune zeker nodig.