PVV wint eerste wedstrijd voor het seizoen 2018-2019

De Politie Voetbal Vereniging (P.V.V.) heeft op zaterdag 17 november haar eerste voetbal wedstrijd voor het seizoen in de eerste divisie van de Surinaamse Voetbal Bond gespeeld tegen Acoconut uit Brokopondo.

De wedstrijd werd in het dr. Ramkhelawan sport complex te Livorno gespeeld. P.V.V. kwam heel vroeg op voorsprongen wel in de derde minuut van de wedstrijd doormiddel van een doelpunt van aanvoerder Donovan Diko. In de eerste helft van de wedstrijd was P.V.V. de betere ploeg en creëerde heel wat kansen om de voorsprong te vergroten.

De hardwerkende Enundie Gatonie bracht Acoconut in de 27e minuut naast P.V.V.1-1. De ploegen gingen met die stand de kleedkamers in. In de 2e helft kwam Acoconut als herboren het veld op en speelde met meer zelfvertrouwen en durf; maar tot doelpunten kwamen zij niet want doelman Vishrant Harangie was steeds op de juiste plek.

In de 65e minuut kreeg Garvey Kwelling een voorgetrokken bal vanuit rechts van Roche Pakoen zuiver op de schoen en schoot het leder moeiteloos in 2-1. De honger om te scoren van Garvey was nog niet gestild want in de 76e minuut kreeg hij de bal toe gespeeld op rechts en ging stormend op de doelman van Acoconot af. Garvey maakte daarbij wat fraaie kapbewegingen waar de doelman geen antwoord op had en plaatste de bal feilloos in het doel 3-1. Met deze overwinning heeft P.V.V. de eerste 3 competitie punten binnen gehaald. De ploeg stond onder leiding van Trainer Hesron, Jeroe en de wedstrijd werd geleid door arbiter Mozes Poeketie.