PVV U20 jeugdvoetbal kampioen

De U20 jeugdvoetballers van de Politie Voetbal Vereniging (PVV) zijn op maandag 24 juni 2024 in een goed bezochte Dr. Franklin Essed Stadion jeugdvoetbalkampioen geworden. PVV rekende maandagavond resoluut af met Robinhood, door de 2 – 0 overwinning. De doelpuntentreffers waren R. Antomoi en P. Aarland De minst gepasseerde doelman in de competitiewedstrijden in de U20 klasse is D. Panka en heeft PVV ongeslagen de winnaars ronde gehaald.


De Korpschef, hoofdcommissaris Bryan Isaac was eregast en heeft de spelers van PVV voor de aanvang van de wedstrijd toegesproken en was enorm blij met de overwinning. De korpschef heeft ook de prijzen uitgereikt aan de winnende ploeg PVV en aangespoord op dezelfde manier door te gaan.


PVV onderneemt middels jeugdvoetbal niet te onderschatten pogingen, te helpen met criminaliteits bestrijding. De jeugd middels sport van de straat houden is een van de mogelijkheden die worden aangewend in het streven van de politie organisatie om de Republiek Suriname veilig te maken.
Proficiat PVV.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.