PVV al met 1 been in de eerste klasse

Gistermiddag, zaterdag 7 juni, heeft PVV gespeeld met Inter Rica in het Moengo stadion te Moengo. Deze teams moeten twee wedstrijden spelen om te bepalen of PVV promoveert naar de 1e klasse of als Inter Rica degradeert van de 1e klasse terug naar de randdistricten.  Het gaat om promotie degradatie wedstrijden dus. Gisteren heeft PVV 1-1 gelijk gespeeld tegen Inter Rica in Moengo.

De wedstrijd van gistermiddag was zeer spannend ondanks het speelveld, vanwege de regen,  heel slecht was. Het is Inter Rica die in de tweede helft op voorsprong kwam. De supporters van PVV kweten zich goed van hun taak door als ” de 12e man” de voetballers van PVV te blijven aanvuren vanuit de tribune. Het geloof in hun team wierp vruchten af toen de hardwerkende  Amiento Main, in de ren, de bal kegelde achter de doelman van Inter Rica. Onze topscoorder Dieko kwam twee keren heel dichtbij een tweede doelpunt voor PVV. Door dit gelijkspel heeft PVV een goede uitgangspunt in de returnwedstrijd.

Aanstaande woensdagavond is Inter Rica te gast bij PVV in het NGVB stadion te Paramaribo. Als PVV deze wedstrijd wint speelt zij in het volgend voetbalseizoen in de 1e klasse.

Laten wij als leden van het KPS en het KBS masaal naar het stadion trekken om onze jongens aan te vuren.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.