Psychisch gestoorde zoon verwond vader en broer

Via de Centrale Meldkamer kreeg de politie van Latour de melding dat een man tekeer ging aan de Weltevredenweg en zijn huisgenoten met een scherp voorwerp heeft verwond.

Bij aankomst ter plekke werd de verdachte Nasario, L. (20) die geestelijk gestoord is, aangehouden. Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat Vader Henry en broer Farelgo probeerden om Nasario die te keer ging, over te brengen naar PCS. Tijdens het vastgrijpen om hem aan een touw te binden, haalde Nasario van onder zijn broek een scherpvoorwerp tevoorschijn. Bij die schermutseling bracht hij de vader een verwonding toe.

De broer liep een steekverwonding op aan zijn rug. Beide gewonden werden per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Vader Henry is ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting. De broer is na medische behandeling naar huis gestuurd. De verdachte werd overgebracht naar het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS).

Na te zijn gekalmeerd zal Nasario worden verhoord. De politie van Latour is belast met deze zaak.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.