Problematische buurman kreeg de schrik van zijn leven

De 39-jarige Ronny M. is op zondag 22 november aangehouden door de Regio Bijstand Team (RBT) Paramaribo.

De politie van Latour kreeg via de Centrale Meldkamer het bericht dat er schoten zijn gelost op de kruising van de Nieuwzorg- en de Gerritweg. Het Regio Bijstand team dat inspeelde op de melding heeft de verdachte Ronny aangehouden. Het jachtgeweer, waarvan hij geen vuurwapenvergunning kon overleggen is in beslag genomen.

Volgens verklaring van de verdachte heeft hij problemen met zijn buurman Sandrino, L. Hij wordt dagelijks uitgescholden door de buurman. Het gedrag van zijn buurman werd hem op de bewuste dag te veel. Ronny reed naar het adres van zijn buurman, maar trof hem niet aan. Op de terugweg kwam hij  Sandrino tegen. Hij loste vanuit zijn voertuig, van op een afstand van ongeveer 20 meter, een schot in de richting van zijn buurman. De verdachte werd aangehouden door het RBT en samen met het jachtgeweer dat niet gedekt is overgedragen aan de politie van Latour. Sandrino werd noch ter plaatse noch op zijn woonadres aangetroffen. Het is niet bekend of de buurman geraakt is.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Mijnals in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.