POSTVERZENDER EN VERMOEDELIJKE VERSTREKKER AANGEHOUDEN EN IN VERZEKERING GESTELD

De Narcoticabrigade heeft op woensdag 03 juli de 23-jarige Moentash-Ali, K. en de 26-jarige Hedwig,O. opgespoord en aangehouden ter zake overtreding Wet Verdovende Middelen. Hedwig bood in augustus 2018 bij een postbedrijf een doos ter verzending naar het buitenland aan. Bij controle door de douane is 103 gram cocaïne in de doos aangetroffen en in beslag genomen.
Uit het politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat Hedwig de doos met de cocaïne van Moentash-Ali in ontvangst moet hebben genomen om te posten.
Na uitgewerkte informatie werd Moentash-Ali op zijn woonadres opgespoord en aangehouden en Hedwig bij de sportschool, alwaar hij bezig was te sporten. Hedwig geeft toe het strafbaar feit te hebben gepleegd, terwijl Moentash-Ali ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan enig strafbaar feit. Bij een ingesteld onderzoek in de woning van Hedwig is munitie aangetroffen en in beslag genomen
Na overleg met het Openbaar Ministerie is het tweetal hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.