Pompoenen dief aangehouden door politie Waldeck

De politie van het bureau Waldeck heeft op dinsdag 12 maart 2024 de verdachte S.A. opgespoord en aangehouden ter zake diefstal van pompoenen.

De benadeelde S.B. deed op maandag 11 maart 2024 aangifte ter zake diefstal van 10 pompoenen tegen S.A., aangezien de aangever de verdachte op heterdaad had betrapt bij het wegnemen van de pompoenen. Naar zeggen van de benadeelde had hij 15 stuks pompoenen in een gang buiten zijn woning geplaatst. Op een bepaald moment hoorde de vader van de aangever geluiden in de gang en stelde zijn zoon telefonisch daarvan in kennis. De aangever haastte zich naar de woning en betrapte S.A. op heterdaad bij het plegen van het strafbare feit. De verdachte had reeds 10 pompoenen in een witte jutezak gedaan.

De verdachte werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte S.A. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.