Politieonderzoek moet uitwijzen wie veroorzaker is van aanrijding met dodelijke afloop

aanrijding Keizer  aanrijding keizer 3

De 60-jarige Dina Bihariesing gehuwd Biharie heeft op zaterdag 26 september het leven gelaten na een aanrijding tussen het voertuig welke zij bestuurde en een ander voertuig. De aanrijding heeft ongeveer 01.50 uur in de ochtend plaatsgevonden op de kruising Keizer- en de Frederick Derbystraat. Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat het slachtoffer over de  Frederik Derbystraat reed terwijl de chauffeur Milton P. die bestuurder was van het andere voertuig reed over de Keizerstraat.

Vermoedelijk moet één van de bestuurders door het rode verkeerslicht hebben gereden. Op het moment van de aanrijding was de verkeer regeling installatie in werking. Dit kon aan de hand van beelden die door een bewoner van de omgeving zijn vastgelegd, worden vastgesteld. De buurtbewoner heeft de beelden aan de politie afgestaan.

Het verdere onderzoek van de politie zal moeten uitwijzen wie op dat moment roodlicht had en als veroorzaker van de aanrijding kan worden aangemerkt, aangezien de ene partij het leven heeft gelaten. Het rijbewijs van Milton is hangende het onderzoek ingevorderd. Het lijk van het verkeersslachtoffer is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in beslaggenomen. De politie van het ressort Centrum heeft deze zaak in onderzoek.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.