Politieman redt autobestuurder uit kanaal

Een aspirant agent van politie van het station Livorno schroomde niet om een kanaal in te springen om een bestuurder die met zijn voertuig in het kanaal was gereden te redden.

De agent maakte deel uit van een bemanning van een surveillance voertuig van de politie. Op de Lachmisingweg  merkte de bemanning van de pro wagen op dat een voertuig dwars over de weg stond en de bestuurder zich op de berm bevond. Bij het zien van het politievoertuig sprong de bestuurder in het voertuig en reed met hoge snelheid weg. De politie zette de achtervolging in. Op de kruising gevormd door de Lachmisingweg en de Tout Lui Fautkanaalweg reed de vluchtende bestuurder regelrecht het Tout Lui Fautkanaal in.

 Toen de agent met de bestuurder aan de kant was bleek het te gaan om een bekende van de politie die telkenmale onder invloed van alcohol deelneemt aan het verkeer en van wie steeds weer het rijbewijs wordt ingevorderd.

De bestuurder verklaarde aan de politie dat hij alleen in het voertuig zat en dat hij bij het zien van de politie trachtte te ontkomen vanwege het feit dat zijn rijbewijs is ingevorderd en het voertuig niet verzekerd is.

 

                                                                

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.