Politieman overlijdt na verkeersongeval in ziekenhuis

Na een verkeersongeval op de Oost-West verbinding heeft de 29-jarige politieambtenaar Marcel Pallees in de vroege ochtend van zondag 23 oktober in het ziekenhuis het leven gelaten.

De politie van het bureau Moengo kreeg omstreeks 01.30 de melding van een verkeersongeval op de Oost-Westverbinding ter hoogte van km 57 en deed voor onderzoek de locatie aan. Ter plaatse werd het verkeersslachtoffer die naderhand politieman bleek te zijn in het voertuig aangetroffen. Per ontboden ambulance werd de zwaargewonde automobilist die niet aanspreekbaar was voor medische behandeling afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, alwaar hij kort na aankomst de geest heeft gegeven.

Onderzoek wees uit dat de autobestuurder Marcel over voornoemde weg reed, komende vanuit de richting van Albina gaande richting Paramaribo. Door tot nog toe onbekende reden heeft hij ter hoogte van km 57 de controle over de besturing van het voertuig verloren. Hij geraakte van de weg en kwam in botsing met een boom op de langs de weg lopende berm met voor hem het noodlottige gevolg.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Marcel afgestaan aan de nabestaanden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.