Politieambtenaren Regio Paramaribo krijgen schouderklopje

De Directeur Operatie (DOKPS), de Commissaris van politie, Bryan Isaacs heeft op vrijdag 23 december in samenwerking met de Regio Commandant Paramaribo, de Commissaris van politie Orlando Jacott getracht 19 medewerkers binnen Regio Paramaribo als blijk van waardering voor hun getoonde inzet en dienstijver te belonen door hen een schouderklopje te geven. Deze 19 medewerkers kregen bij de decoratie als dankzegging een certificaat aangereikt.

Middels deze weg wordt eveneens de intrinsieke motivatie onder de medewerkers gestimuleerd.
Commissaris Jacott heeft benadrukt dat ondanks alle beperkte middelen en personeel, de medewerkers hebben getracht de werkzaamheden te verrichten, waarvoor de functionaris zijn persoonlijke dank heeft uitgebracht.

Commissaris Izaacs heeft zich verontschuldigd, indien hij ooit krenkend is overgekomen op het werkgebied. Verder heeft hij aangegeven dat iedere politie man met een bepaald doel zijn huis verlaat, maar dat er twee momenten kunnen zijn gedurende de werkzaamheden met name ‘softbal’ of ‘hardbal’.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.