Politieambtenaar overleden bij een verkeersongeval

De 31-jarige politieambtenaar Phawan, Nirmal is in de avond van maandag 27 april, bij een verkeersongeval op de J.A. Lachmonstraat, overleden.
Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat de agent van politie 1e klasse Nirmal kort voor het ongeval in zijn personenauto reed over de J.A.Lachmonstraat, komende vanuit de richting van de Coesewijnestraat en gaande in de richting van de Floralaan. Ter hoogte van het bejaardentehuis Albertine verloor Nirmal de controle over de besturing van zijn voertuig.
De auto kwam in eerste instantie in botsing met een betonnen pilaar langs de rijbaan, vervolgens tegen een gebouw van de  Surpost en een draagmast van de NV E.B.S.

Agent Nirmal raakte zodanig gewond dat hij vrijwel gelijk het leven liet. Een ingeschakelde arts stelde zijn dood officieel vast. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van de agent afgestaan aan zijn nabestaanden. Agent Nirmal reed waarschijnlijk met een hoge snelheid toen hij de controle over zijn auto verloor. Het is vooralsnog niet duidelijk waarom hij zo hard over de weg reed. Phawan, Nirmal was agent van politie 1e klasse werkzaam op het politie bureau Nieuwe-Haven. Hij zal met korpseer ten grave gedragen worden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.