Politieambtenaar houdt twee dieven aan

Een politieambtenaar heeft op dinsdagochtend 19 mei twee dieven aangehouden te weten: Moreen H. en Imro L.
In de vroege ochtend van dinsdag 19 mei werd de politieman wakker door een gestommel. Dat gestommel bleek uit een van de kamers van zijn woning te komen. De politieman ging op het gestommel af en zag dat een raam van de kamer gedeeltelijk open stond en dat twee dieven, die buiten naast het huis stonden, bezig waren een tas uit de kamer te “vissen”.
Bij het zien van de politieman maakten de dieven zich uit de voeten. Het gelukte de politieman, in samenwerking met en andere bewoners, om de twee criminelen aan te houden. Het bleek toen te gaan om Moreen H en Imro L. Zij waren met een auto ter plaatse gegaan.
Moreen en Imro werden overgedragen aan de politie van het bureau Geyersvlijt. De auto is in beslag genomen. In het voertuig is een accu en vermoedelijk inbrekerswerktuig aangetroffen. Deze spullen zijn, hangende het onderzoek, ook in beslag genomen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn Moreen en Imro ingesloten.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.