Politieambtenaar bedreigd door gewapende man

Op dinsdagmorgen 26 augustus is een politieambtenaar bedreigd door een voetganger aan de Maagdenstraat. Een geuniformeerde politieman liep over de Maagdenstraat toen een voorbijganger hem ernstig bedreigde. De man zei dat hij  de politieman in stukken zou kappen. De politieman besloot de man aan te houden terzake bedreiging. De verdachte verzette zich zodanig tegen zijn aanhouding dat  hij het uniformhemd van de politieman scheurde.

Met behulp van andere collega’s is het gelukt de verdachte onder controle te krijgen. Bij het fouilleren van de verdachte is een mes en een houwer in zijn bezit aangetroffen. Het mes bevond zich in zijn tas  maar de houwer had hij aan zijn lichaam onder zijn kleding bewaard.  Deze scherpe voorwerpen zijn in beslag genomen. De verdachte scheen alcohol te hebben gebruikt. Hij  weigerde zijn naam door te geven aan de politie. Nadere informatie volgt.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.