Politieambtenaar aangereden door automobilist

Een politieambtenaar is op woensdagavond 6 februari, omstreeks half acht, door een auto aangereden op de Oost-West verbinding in het district Commewijne, ter hoogte van kilometer 32.
De politie agent was, samen met een collega, bezig met verkeerscontrole. Een auto kwam vanuit de richting Albina gaande in de richting Paramaribo aangereden en reed de politieambtenaar aan. Door die aanrijding is de politieman zwaar gewond geraakt. Hij heeft onder andere een arm en been fracturen opgelopen. Hij is voor medische behandeling opgenomen in het Academisch Ziekenhuis. Kort na zijn opname is hij in coma geraakt.
Ondanks de politieambtenaar een oranje gekleurde fluorescerende vest aan had verklaarde de 50- jarige autobestuurder dat hij de agent niet op tijd had gezien. De autobestuurder is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Hangende het onderzoek is het rijbewijs van deze man, door de politie, in beslag genomen. Na verhoor is hij heen gezonden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.