Politieambtenaar aangehouden voor overtreding Wet Verdovende Middelen

De 37-jarige politieambtenaar A.C. is op maandag 27 juli aangehouden door de douane en overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade van de politie. A.C. is aangehouden op verdenking van overtreding van de Wet Verdovende Middelen.

Op maandag 27 juli deed A.C. een postbedrijf aan om een postpakket op te halen. Dat postpakket is door een neef vanuit Nederland naar hem verzonden. In dat postpakket bleek marihuana, meer bekend als Nederwiet, verstopt te zijn. De in beslag genomen drug heeft een gewicht van 150 gram.

Hangende het onderzoek is A.C. na overleg met het Openbaar ministerie in verzekering gesteld door de politie. A.C. geeft aan dat hij niet wist dat de drug in het postpakket verstopt was. Voorts dat slechts een deel van de inhoud van het postpakket van hem was en dat de rest van de spullen voor andere personen bestemd waren. De politie onderzoekt deze zaak verder.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.