Politie Zanderij houdt kassierster gokbedrijf aan voor diefstal

De 47-jarige Iwan M. en de 24-jarige S.S. zijn op woensdag 21 januari aangehouden door de politie van het bureau Zanderij ter zake diefstal.
Een benadeelde die via het gokken, een geldbedrag van SRD. 1.300 had gewonnen, stuurde haar dochter naar de winkelzaak in het politieressort Zanderij om het geld te innen. De kassierster hield de jonge dame voor om later op de dag terug te keren, aangezien zij niet zoveel geld in kas had. Dit verhaal hield de dochter haar moeder voor. De moeder besloot in de middaguren terug te gaan. Van de medewerker die op dat moment de dienst had, kreeg de benadeelde te horen dat het geldbedrag reeds was opgenomen. De benadeelde werd toen verwezen naar het hoofdkantoor van het gokbedrijf voor het afhandelen van de zaak.
Op het hoofdkantoor kreeg de vrouw te horen dat het geldbedrag was verzilverd aan de Mahonylaan. Aangezien de persoon verplicht was met zijn legitimatiebewijs het geldbedrag te verzilveren, kon worden nagegaan wie de persoon was.
De kassierster S.S. die begreep dat de zaak werd onderzocht, deed het adres van de benadeelde aan om het geldbedrag af te staan. De kassierster S.S. werd verwezen naar de politie. Het geldbedrag werd afgestaan aan de politie. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de kassierster, na verhoor en een ernstige waarschuwing, heengezonden.
Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat de kassierster S.S. onopvallend de code van het lot had gekopieerd en doorgestuurde via een derde persoon naar de persoon Iwan die het geldbedrag had opgenomen.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.