Politie Zanderij houdt drugsverkoper aan

De politie van het bureau Zanderij heeft op vrijdag 5 februari de 35-jarige drugsverkoper N.S. aangehouden.
Het ressort Zanderij wordt reeds geruime tijd geteisterd door jongelui die drugs verhandelen. Naar aanleiding hiervan heeft de afdeling Narcotica Brigade twee maanden terug twee potentiële verdachten aangehouden. Op dit tweetal werden aangetroffen en in beslag genomen een hoeveelheid drugs, verpakkingsmateriaal en jachtpatronen.
Ondanks de aanhouding van deze twee manspersonen bleef het ressort te kampen hebben van drugshandel door jongelui. Tijdens de verhoogde surveillance van de politie van Zanderij werd op 5 februari op een bekende drugslocatie de verdachte manspersoon N.S. waargenomen. Hij stond op het punt drugs ten verkoop aan te bieden, waarbij de politie hem direct in de boeien sloeg. Op hem werden aangetroffen en in beslag genomen 67 zip lock zakjes met marihuana, een schaar, een fijn weger, SRD 130 en verpakkingsmateriaal.
De verdachte werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. N.S. verklaarde aan de politie dat hij pas een week ertoe over was gegaan tot drugsverkoop. Dit vanwege de lockdown situatie in het land en geen andere mogelijkheden had om zijn gezin te onderhouden.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie is N.S. in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.