Politie Zanderij doet drugsinvallen; politieambtenaar en vader met de dood bedreigd

De politie van het ressort Zanderij heeft op zaterdag 19 augustus op drie verschillende locaties drugsinvallengepleegd. Op de locaties zijn er drie verdachten aangehouden.Twee van de verdachten zijn na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten. De derde is na verhoor heengezonden. Bij de inval zijn er marihuana en yamie in beslag genomen. Meer dan twee kilogram drugs was verstopt in een emmer met kledingstukken. Op dezelfde locaties zijn er jachtpatronen aangetroffen en huishoudelijke spullen waarvan de herkomst niet kan wordenverklaard.

Kort na de invallen en de aanhoudingen kreeg de politie een melding van een bedreiging binnen. Onderzoek wees uit dat het ging om een vader van een politieman die bedreigd is geworden door een groep jongemannen die tijdens de politieacties heel provocerend bezig waren.

De jongemannen droegen de vader op zijn zoon aan te manen hen met rust te laten. Zo dit niet zou gebeuren zouden vader en zoon binnen twee weken worden uitgeschakeld.  De 38-jarige Cedric  die vermoedelijk de uitlatingen moet hebben gedaan is aangehouden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is ook hij ingesloten.

Benadeelden van diefstal of inbraak die hun spullen kunnen herkennen mogen zich begeven naar de politie van het ressort Zanderij met medeneming van de nodige bescheiden.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.