Politie zal alcoholcontrole uitvoeren

In verband met een grote evenement die op zaterdag 24 oktober zal worden gehouden, zal een team van het Korps Politie Suriname in de nacht van zaterdag 24 oktober tot in de vroege ochtend van zondag 25 oktober op verschillende locaties alcoholcontrole uitvoeren.

De politie zal heel streng optreden tegen dronkaards die als bestuurder deel  zullen nemen aan het verkeer. Ook tegen hardrijders zal de politie streng optreden. Op pleziermakers wordt een dringend beroep gedaan af te spreken wie alcoholvrij zal zijn om als bestuurder de rest veilig huiswaarts te vervoeren.

De politie doet een oproep op alle verkeersdeelnemers om hun verantwoordelijkheid te kennen. Men moet niet alleen alert zijn in het verkeer, maar ook letten op het verkeerd handelen van anderen.

Bij het constateren van onregelmatigheden kan er gelijk contact worden opgenomen met de Centrale Meldkamer van de politie op het nummer 115, zodat de politie snel kan ingrijpen om erger te voorkomen.

Wij doen een beroep op de lezers van dit bericht het zoveel als mogelijk te delen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.