Politie West houdt gewelddadige dieven aan

De recherche van Politie Regio West heeft op donderdag 04 juni drie verdachten met de Guyanese nationaliteit aangehouden en in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie. Het betreft in deze de 21-jarige Krisshaun, D. Kevin,S. (25) en Gordon,L(54). Zij worden verdacht van poging tot diefstal door middel van geweldpleging.
De drie mannen worden ervan verdacht dat zij op woensdag 27 mei van dit jaar gepoogd hebben een familie te beroven in het district Nickerie.
Terwijl een van de huisbewoners in de keuken bezig was werd zij plotseling overvallen door een man. De man was het huis binnen gestapt via de openstaande keukendeur. Hij was gewapend met een hamer en sloeg zijn slachtoffer daarmee op haar hoofd. Het slachtoffer begon te gillen met het gevolg dat haar huisgenoten haar te hulp schoten.
De crimineel met de hamer vluchtte weg samen met nog een andere man die hoogstwaarschijnlijk zijn kompaan was. Op donderdag 4 juni zijn Krisshaun, D. en Kevin,S. aangehouden en op vrijdag 5 juni is Gordon, L. aangehouden door rechercheurs van de afdeling Recherche Politie Regio West.
Ondertussen hebben zowel Krisshaun, D. als Kevin, S. een volmondige bekentenis afgelegd bij de politie. Gordon, L. is inmiddels in vrijheid gesteld.
Vermeldenswaard is dat Kevin gezocht wordt door de Guyanese politie op verdenking van moord. De voor-en familienaam die hij heeft opgegeven bij de Surinaamse politie zijn vals. Hij zei dat hij Kevin, Smit heet terwijl hij ten rechte Paul, Goriah heet. Hij moet zijn ontvlucht uit een strafinrichting in Guyana.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.