Politie Waldeck vordert twee rijbewijzen in

De politie van het bureau Waldeck heeft op zaterdag 22 juli 2023 het rijbewijs van de autobestuurder R.K. ingevorderd.

Deze autobestuurder werd ter zake rijden onder invloed van alcohol overgebracht naar het politiebureau. Hij reed op zodanige wijze en reed met zijn voertuig een woonerf aan de Sidoredjoweg op en richtte daarbij vernielingen aan.

De dronkaard werd ter ontnuchtering opgehouden op het politiebureau. Toen hij nuchter was is hij voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie (O.M.) is hij door de politie heengezonden.

In het ander geval heeft de politie van voornoemde politiebureau bij een aanrijding tussen twee personenauto’s in de avond van zaterdag 22 juli 2023 aan de Cassaveweg het rijbewijs van de bestuurder B.G. ingevorderd. Hij nam onder invloed deel aan het verkeer en kwam op een bepaald moment ter hoogte van mast 3419 op de rijhelft van zijn tegenligger met als gevolg de aanrijding met materiële schade. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Hierna werd de veroorzaker ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Na te zijn ontnuchterd, is hij voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie is B.G. heengezonden.

Het onderzoek in beide aanrijdingszaken zijn overgedragen aan de Verkeersunit van Regio West. Het dossier ter zake zal voor verdere afhandeling worden opgestuurd naar het O.M.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.