Politie vordert rijbewijzen dronken bestuurders in en doet beroep op gemeenschap

De verkeerspolitie van regio Midden heeft in het weekend van vrijdag 25 augustus zes rijbewijzen van dronken autobestuurders ingevorderd. De dossiers ter zake zijn opgemaakt en voor verdere afhandeling opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Het leven van ieder mens of dier is kostbaar. Voor de ingestelde periode van de verkeersveiligheidsmaand (15 augustus 2017 tot en met 15 september 2017) zijn er reeds 6 doden in het verkeer gevallen.

De politie doet een dringend beroep op alle verkeersdeelnemers zich te houden aan de verkeersregels en zo de stijging van de verkeersbarometer te stuiten!

De politie zal op elke drukke verkeersader duidelijk zichtbaar zijn, doch de verantwoordelijkheid voor uw leven en dat van anderen, ligt in uw handen.

Ook op bezoekers die de vakantieoorden aandoen, wordt het beroep gedaan zich na consumptie van alcohol niet achter het stuur te begeven.

 

.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.