Politie volgt via speakerphone hoe aangeefster met de dood wordt bedreigd

De 30-jarige Diego Z. is op donderdag 21 januari door de politie aangehouden voor bedreiging. De man heeft na zijn ex-partner te hebben bedreigd, zijn 4-jarige dochter meegenomen. Na enkele uren bracht hij het kind terug naar haar moeder. Intussen had de moeder de politie ingeschakeld.

Terwijl de vrouw   aangifte deed van bedreiging tegen haar ex-partner werd zij gebeld door hem. Zij zette haar luidspreker van de mobiele telefoon aan. De politie kon meeluisteren hoe de man de vrouw met de dood bedreigde. Diego werd  op zijn woonadres aangehouden door  het Regio  Bijstand Team Paramaribo en overgedragen aan de politie van Latour.

Uit verdere onderzoek is gebleken dat ook de politie van Houttuin  in een eerdere geval moest optreden tegen Diego. Hij had de vrouw gewurgd waarna zij aangifte deed toen zij zichzelf in veiligheid had gebracht.

Na   afstemming   met   een   lid   van   het   Openbaar   Ministerie   is   Diego   verblijf aangeboden in het cellenhuis.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.