Politie Uitvlugt sluit Instagram achtervolger in

De politie van het ressort Uitvlugt heeft in de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 februari de 20-jarige Ricky H aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in de morgenuren van zondag 24 februari in verzekering gesteld.

De wetsdienaren werden ingeschakeld voor een geval van een ongewenste gast op een adres in het ressort. Daar aangekomen werden twee jonge vrouwen bij hun buren aangetroffen. Zij verklaarden dat zij een show hadden bezocht aan de Lalarookhweg. Na beëindiging van de show verlieten zij de locatie, richting hun woning.

Op een bepaald moment merkten zij dat ze achtervolgd werden door een bij hen onbekend manspersoon. De dames klopten aan bij de buren voor hulp. De buren schakelden de politie in.  Terwijl zij bij de buren waren, liep de man verder. Bij de komst van de politie deden zij samen met de wetsdienaren hun woning aan.

De politie stelde een onderzoek in de woning van de jonge vrouwen in. Al gauw bleek dat  Ricky zich toegang had verschaft tot de woning van de jonge vrouwen en zich schuil hield onder een bed. Ricky werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De verdachte heeft bij de voorgeleiding verklaard via Instagram kennis te hebben gemaakt met een van de jonge dames waarna hij besloot haar een bezoek te brengen.

Beide dames ontkennen bevriend te zijn met de verdachte. Ricky is ingesloten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.