Politie Uitvlugt houdt inbraak verdachte aan daags na gepleegd strafbaar feit

De 19-jarige Sharkel T. is op maandag 22 juni aangehouden door de politie van het bureau Uitvlugt. Sharkel wordt ervan verdacht in vereniging diefstal door middel van braak te hebben gepleegd bij een handelszaak in het werk ressort van politie Uitvlugt.

De politie kreeg in de avond van zaterdag 20 – op zondag 21 juni de melding van een inbraak waarbij etalage glazen van een handelszaak waren ingeslagen. Voorts dat elektronische apparaten waaronder laptops en mobiele telefoons uit de handelszaak gestolen waren.

Na uitgewerkte informatie is de verdachte Sharkel in beeld gebracht door de politie. Al gauw bleek dat deze verdachte op een adres binnen het ressort bezig was goederen te verkopen.
De wetsdienaren deden het adres aan alwaar Sharkel is aangehouden met in zijn bezit speakerboxen en een notebook. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Sharkel hangende het onderzoek in verzekering gesteld door de politie van Uitvlugt.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.