Politie Uitvlugt houdt 21-jarige man aan

De 21-jarige Kurt C. is op zondagavond 4 juli door de politie van het bureau Uitvlugt aangehouden.
De wetsdienaren kregen op diezelfde avond telefonisch een tip dat een man zich in een voertuig aan de achterzijde van het politiebureau bevond. Volgens bekomen informatie was het kennelijk de bedoeling van Kurt om drugs en alcohol via de achterzijde van het cellenhuis af te geven aan een arrestant.
De politie stelde direct een onderzoek in en trof de verdachte man in een auto aan. Hij verklaarde aan de politieambtenaren dat hij slechts voor dat moment daar stond geparkeerd, omdat hij even moest urineren.
Aangezien zijn verklaring ongeloofwaardig overkwam, werd er door de wetsdienaren een onderzoek ingesteld in het voertuig. Daarbij werden aangetroffen en in beslag genomen een hoeveelheid marihuana met een gewicht van 52 gram en alcohol. De verdachte Kurt ontkende iemand in het cellenhuis te kennen en de in beslag genomen zaken het cellenhuis in wilde smokkelen. Hij hield de politie voor dat de drugs en alcohol hem toebehoorden vanwege het feit dat hij drugsgebruiker en alcoholist is.
Kurt is na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie achter slot en grendel geplaatst.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.