Politie treft verkoold lichaam aan na brand in loods

De politie van het bureau Geyersvlijt heeft in de avond van donderdag 28 september 2023, na een brandmelding aan de Powisistraat het verkoolde lichaam van vermoedelijk de 50-jarige L.S van Chinese komaf aangetroffen.

Bij aankomst van de wetsdienaren op de locatie bleek het te gaan om een gebouwencomplex waarin verschillende ondernemers hun bedrijf hebben gevestigd. Aan de kant waar de brand zich heeft voorgedaan, was er een loods gevestigd dat verhuurd was aan L.S. Een bewoner die op het terrein was, werd telefonisch in kennis gesteld dat de loods in brand stond en dat er iemand binnen was die om hulp riep. Samen met een security guard ging deze bewoner op het gegil af, maar de twee mannen konden het rolluik niet open krijgen. Het vuur greep snel om zich heen, waardoor de loods binnen de kortste tijd in lichterlaaie stond. Hierdoor moesten de security guard en de bewoner zich terugtrekken om zichzelf in veiligheid te brengen. Vermoedelijk is de eigenaar van het pand door verstikking om het leven gekomen. De oorzaak van de brand is vooralsnog niet bekend. De loods is wel tegen brand verzekerd.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van de man hangende het onderzoek nog niet vrijgegeven.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.