Politie treedt op bij illegale auto race

De politie heeft kort geleden opgetreden tegen personen die zich schuldig hebben gemaakt aan deelneming van een illegale auto race wedstrijd op de D.D. Bouterse highway.

De race wedstrijden vonden na middernacht plaats, waarbij er met enorm hoge snelheden over de weg werd gereden. Dit terwijl de toeschouwers en andere racers die op hun beurt wachtten zich op de berm langs het wegdek bevonden, wat zeer gevaarlijk is.
Bij voornoemde politie actie werden de deelnemers alsook het kijkend publiek aangemaand zich van de plaats te begeven, waaraan direct gehoor is gegeven.

Op beide rijbanen zijn er op verschillende plekken van voornoemde weg indrukken van sleep sporen van autobanden waargenomen.
De politie doet een beroep op deze, maar ook aan andere weggebruikers om dit soort rijgedrag achterwege te laten.

Verder vraagt zij aan de dagelijkse verkeersdeelnemers om de nodige voorzichtigheid te betrachten op de openbare wegen, zodat het genoteerd aantal verkeersslachtoffers die komen te overlijden niet toeneemt.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.