Politie Santo Dorp en RBT Midden houden Sergio kort na beroving aan

De politie van Santo Dorp heeft in de ochtend van woensdag 8 maart omstreeks 08.00 uur ingespeeld op een melding via de Centrale Meldkamer van een beroving aan de Ephraimzegenweg. De winkelier die kort te voeren beroofd is geworden, verklaarde aan de wetsdienaren door een manspersoon onder schot te zijn gehouden. De manspersoon was gemaskerd en droeg een jachtgeweer met ingekorte loop bij zich. Volgens verklaring van het slachtoffer heeft de rover de dagopbrengst uit de kas weggenomen.
Aan de hand van een gedetailleerde beschrijving kamden de wetsdienaren van Santo Dorp en het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) het gebied uit. Informatie bereikte de wetsdienaren dat de rover gekleed ging in een gele trui die hij zou hebben gestolen aan een waslijn enkele straten verder. Enkele minuten later werd de 24-jarige Sergio W. aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.
Het jachtgeweer is bij hem aangetroffen en in beslag genomen. Ook de kleren die Sergio droeg tijdens de beroving zijn bij hem aangetroffen.
Sergio geeft toe de beroving te hebben gepleegd. Hij verklaart echter geen kans te hebben gehad om het geld weg te nemen.
Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Sergio achter slot en grendel geplaatst.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.