Politie Rijsdijk houdt verdachte voor diefstal door middel van braak aan

De politie van het bureau Rijsdijk kreeg op dinsdag 18 mei van het Command Center de melding dat enkele onbekenden gesignaleerd waren op het terrein van een winkelpand aan de Sawariweg.
Bij aankomst van de wetsdienaren op de plek zagen zij twee jonge mannen op het terrein. Het gelukte de politie om de 23 -jarige verdachte Delano L. aan te houden, terwijl zijn kompaan kans zag het hazenpad te kiezen.
Uit het onderzoek kwam naar voren dat drie verdachten zich met een auto hadden begeven naar de plek. Het drietal ging het terrein op en middels braak verschaften zij zich toegang tot de winkel. Daarbij namen de drie verdachten een aantal belkaarten en een geldbedrag weg. Bij het zien van de politie gelukte het twee hunner weg te komen, terwijl Delano in de boeien werd geslagen.
De aangehouden verdachte heeft toegegeven samen met twee kompanen de inbraak te hebben gepleegd. De buit is niet op hem aangetroffen. Na gepleegde overleg met het Openbaar Ministerie is Delano door de politie achter slot en grendel geplaatst. Aan de opsporing en aanhouding van zijn twee kompanen wordt gewerkt.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.