Politie Rijsdijk houdt meervoudige smeerolie en levensmiddelen dief aan

De 42-jarige verdachte G.R. is door de politie van het bureau Rijsdijk op zaterdag 14 oktober 2023 voor diefstal aangehouden.

G.R. maakte er een gewoonte van om smeerolie en levensmiddelen weg te nemen uit een supermarkt in het ressort Rijsdijk. De winkelier merkte niets op van de strafbare handelingen van de verdachte, maar werd door een andere klant erop gewezen extra alert te zijn op de handelingen van de klant G.R. Hierdoor ging de winkelier ertoe over om de camerabeelden te bekijken en zag bij die gelegenheid de handelingen van de man. Verder constateerde de winkelier dat het niet de eerste keer is geweest dat G.R. de winkel heeft bezocht en zich schuldig heeft gemaakt aan het wegnemen van smeerolie en levensmiddelen.

De benadeelde deed aangifte bij de politie van bovengenoemde politiebureau, die de verdachte direct op zijn woonadres opspoorde en in de kraag vatte. Na zijn aanhouding werd de verdachte ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.