Politie rijdt voertuig met vier verdachten, na gewapende roofoverval klem; twee hunner aangehouden en twee voortvluchtig

Na melding van het Command Center van een gewapende roofoverval bij een winkel aan de Sir Winston Churchillweg in het ressort Paranam, op donderdag 21 maart 2024, heeft de politie van het bureau Paranam in samenwerking met de politie van het bureau Rijsdijk en medewerkers van de Inlichtingen Dienst, na goed speurwerk het voertuig met vier verdachten aan de Meursweg, in het district Para klemgereden. Twee verdachten zagen daarbij kans te vluchten, terwijl de twee anderen, T.O. (35) en D.R. (24) in de kraag werden gevat.

Dit viertal wordt ervan verdacht, zich eerder die dag schuldig te hebben gemaakt aan een gewapende roofoverval bij een winkel aan de Sir Winston Churchillweg in het ressort Paranam. Naar zeggen van de aangever L.T. (38) bestormde het viertal de winkel gemaskerd binnen en onder bedreiging van een vuurwapen werden weggenomen de dagopbrengsten, een katoenen tas inhoudende een groot geldbedrag in SRD, sieraden, een mobiele telefoon, een gekooide zangvogel en de box van de camera. Na de daad verlieten de verdachten de plek in een gereedstaande voertuig richting de Meursweg, die kort daarna door de politiemedewerkers werd klemgereden.
Op de twee aangehouden verdachten werden aangetroffen en in beslag genomen de zangvogel en twee mobiele telefoons dat aan hen toebehoort. Ook de vluchtauto is door de politie in beslag genomen en de box van de camera die de verdachten in het aangrenzend bos hadden weggegooid.

T.O. en D.R. werden vervolgens ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau Paranam. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn beide verdachten hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld. Aan de opsporing en aanhouding van de twee voortvluchtige verdachten wordt gewerkt.

Het verdere onderzoek van deze zaak is overgedragen aan de Recherche van Regio Midden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.