Politie regio West stelt draaiboek op voor Phagwa weekend

De politie van de regio West heeft voor het lange weekeinde waarin het Phagwafeest wordt gevierd een draaiboek over de te voeren acties opgesteld, dat zal worden uitgevoerd. Volgens de regiocommandant van Nickerie, commissaris van politie Wiedjaikoemar Oedit is het alom bekend het district Nickerie goed wordt bezocht door feestvierenden.

Er zullen maatregelen worden getroffen voor de orde handhaving binnen het district. De politie zal te voet surveilleren en op de motorfiets. De Bikers zullen eveneens worden ingezet. Er zal worden opgetreden tegen bestuurders die onder invloed van alcohol aan het verkeer zullen deelnemen. Tegen dronkaards die voor winkels alcohol nuttigen en de openbare orde verstoren door zal worden opgetreden.

Er zullen eveneens onopvallende surveillance worden uitgevoerd. De acties zullen in samenwerking met leden van het Nationaal Leger worden uitgevoerd.

De politie doet een beroep op alle feestvierders om zich te houden aan alle wettelijke voorschriften zowel in het verkeer als op alle openbare plekken waar zij zich zullen begeven. 

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.