Politie regio West krijgt CBSI training

Vijftien medewerkers van de politie van regio West hebben op vrijdag 11 december 2015 op het hoofdbureau van de politie te Nieuw- Nickerie een training met betrekking tot het gebruik van het CBSI online systeem gevolgd.

 De training is verzorgd door de onderinspecteur van politie  R. Kromokarijo en de agent van politie 2e  kl A. Mangroe. Het CBSI systeem biedt mogelijkheden om kosten voor educatie aan het personeel van het Korps Politie Suriname te minimaliseren door middel van online-learning.

Verscheidene politiekorpsen die wereldwijd aangesloten zijn op het CBSI systeem kunnen via de digitale snelweg in verbinding staan met elkaar.

Vanuit Paramaribo werden de participanten via het CBSI online systeem live toegesproken door de waarnemend korpschef Agnes Daniël. Zij moedigde de deelnemers aan om het CBSI systeem ten volle te benutten. In de toekomst zijn er meer trainingen in verband met het gebruik van het CBSI systeem geprogrammeerd.

 De coördinatie van deze training lag in handen van de afdeling Internationale Betrekkingen in samenwerking met de afdeling ICT en de commandant van regio West.  

De training werd geopend en afgesloten door de regio commandant Wiedjaikumar Oedit.     

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.