Politie Regio West houdt motivatiesessie op St. Theodorusschool

De politie van Regio West heeft op woensdag 19 juni 2024 op verzoek van de schoolleiding een bezoek gebracht aan de St. Theodorusschool. Het doel van dit bezoek was het houden van een motivatiesessie voor de schoolkinderen, welke gericht is op het versterken van hun betrokkenheid als gemeenschap en het bevorderen van een positief beeld van de politie.
De sessie, die als zeer succesvol is ervaren, werd bijgewoond door enthousiaste leerlingen die actief hebben deelgenomen en veel vragen hebben gesteld. De politieambtenaren waren onder de indruk van de interesse en de nieuwsgierigheid van de kinderen, die vragen stelden over het dagelijkse politiewerk en de uitdagingen en spannende momenten van het beroep.
Een aantal kinderen uit de groep gaven aan interesse te hebben voor de politiedienst en wensen later ook politieambtenaar te worden. De politie van Regio West hoopt dat dergelijke initiatieven zullen bijdragen tot een sterke band tussen de politie en de jongere generaties van dit district.
De schoolleiding van de St. Theodorusschool en de politie hebben besloten om deze samenwerking in de toekomst voort te blijven zetten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.