Politie Regio Midden voert surveillance op en houdt roadblocks; verdachte terzake overtreding vuurwapenwet aangehouden

In het kader van de indamming van de criminaliteit alsook het terugbrengen van de openbare orde, rust en veiligheid heeft een gemengd team van de politie Regio Midden in de periode van maandag 8 mei t/m zondag 21 mei 2023 de surveillance in het ressort Zanderij, in het bijzonder in de omgeving van Pikin Saron opgevoerd. Tijdens de verschillende roadblocks op de weg naar Matta, Berlijn, Krakaweg, Kennedyweg, Bouterse highway en Zanderij Centrum zijn er bijkans 200 voertuigen gecontroleerd. Zeventien (17) overtreders zijn proces-verbaal aangezegd. De totale boete aan snelrecht is SRD 16.800, van wie 11 overtreders direct hun boete hebben betaald. De overtredingen waarop deze groep beboet is geworden kan alsvolgt worden weergegeven:
• Rijden zonder veiligheids. Gordel om. (4)
• Rijden zonder rijbewijs (4)
• Illegale bromfietsenrace (9)

Tijdens een roadblock op zondag 14 mei 2023 te Berlijn in het district Para is de 34-jarige verdachte R.K. terzake overtreding van de vuurwapenwet aangehouden. Hij had een illegaal jachtgeweer met 21 patronen bij zich, die door de politie in beslag zijn genomen. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte R.K. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.