Politie regio Midden sluit ordeverstoorder voor openlijke geweldpleging op

De politie van regio Midden deed na een melding van de Centrale Meldkamer dat enkele mannen slaags waren geraakt met elkaar een winkel in het ressort aan.

Uit het onderzoek kwam vast te staan dat de vier mannen zich voor de winkel tegoed deden aan alcohol. Op een gegeven moment moet een klant de winkel zijn binnengelopen. Eén van de mannen vond dat de klant met een nors gezicht naar hem keek.

Hij vroeg de klant om rekenschap. De klant die dit gedrag van de alcoholist niet pikte, reageerde gelijk op de aantijging. Een vriend van de alcoholist die militair is bemoeide zich met de zaak. De mannen vlogen elkaar vervolgens in het haar.

De klant ging naar huis en kwam terug met familieleden om te zoeken naar zijn halsketting die volgens hem tijdens de worsteling met de mannen moest zijn gevallen. Er ontstond toen opnieuw een woordenwisseling.

De ingeschakelde politie bracht de verhitte mannen over naar het politiebureau.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie mag de 34-jarige ordeverstoorder Ashwin R. afkoelen in één van de ruimten van het cellenhuis.

De militair is ook aangehouden en overgedragen aan de Militaire Politie.  

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.